divendres, 17 d’octubre del 2008

50 Anys de la Confraria del Crist: la Verge dels Desemparats visita Bellreguard



El president de la Confraria del Santíssim Crist de la Misericòrdia, Vicent Bonet, ens trasllada invitació a totes i tots els membres de la Soledat als actes organitzats pel Crist amb motiu de la visita a Bellreguard de la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats. Una visita organitzada per la Confraria del Crist i emmarcada dintre dels actes de commemoració del seu cinquanté aniversari.
La Verge dels Desemparats serà rebuda hui divendres 17 d'octubre a les 20'00 h. a l'av. de la Safor de Bellreguard, des d'on serà traslladada a l'ajuntament i amb posterioritat s'hi trobarà amb el Crist de la Misericòrdia a l'av. dels Esports. A les 22'00 h. tindrà lloc a l'església una vigília d'oració.
Dissabte l'església serà oberta a les 9'00 h. i a les 11'00 h. tindrà lloc una trobada de la Pelegrina amb les persones malaltes, missa i unció de malalts. Ja per la vesprada es realitzarà una ofrena a la Geperudeta a les 17'00 h., per finalitzar els actes de dissabte a les 20'00 h. amb la processó de la Mare de Déu dels Desemparats.
Diumenge hi tindrà lloc: a les 7'00 h. aurora a la Mare de Déu, 7'30 h. rosari de l'Aurora, 8'00 h. missa de descoberta, 11'30 h. missa d'infants i a les 17'00 h. missa d'acomiadament. La Verge dels Desemparats serà acomiadada a les 18'00 h. al carrer Major.
Amb la qual cosa, traslladem la nostra felicitació més sincera a la Confraria del Crist pel seu cinquantenari, amb el desig de que aquest siga un magnífic començament de la seua celebració.