dimecres, 19 de març del 2008

La Soledat convidada a la Processó del Silenci d'Ontinyent


La Confraria del Silenci "Pas de la Soledat" de Bellreguard ha estat convidada a la Processó del Silenci que organitza demà dijous, a mitjanit, la Lloable Confraria de la Soledat d'Ontinyent. La nostra Confraria serà representada per la Dama de Cambra del "Pas de la Soledat" Lídia Ruiz, el secretari Alexandre Ruiz, i el tresorer Vicent Tormo. Encetem així una relació d'amistat amb aquesta confraria ontinyentina que el 2010 celebrarà el seu IV Centenari.

Les primeres passes per aquesta relació les donàrem amb la publicació a Ròssiga d'un article ben interessant sobre les Ròssegues escrit per Sergi Gómez i Soler, Macip d'aquesta Confraria de la Vall d'Albaida, i que hi podeu llegir a la Revista Oficial de la Setmana Santa de Bellreguard.

Així mateix, la Confraria de la Soledat d'Ontinyent estrena demà un nou motet dedicat a la Soledat i ens hi convida a totes i tots. Per la qual cosa, la persona que estiga interessada en acudir, l'estrena tindrà lloc després de la Processó del Silenci, quan la Mare de Déu estiga fora encara de l'església.