dimarts, 27 d’abril del 2010

1ª Festa de la Banda

El proper diumenge 9 de maig tindrà lloc la 1ª Festa de la Banda que aquesta Confraria i la seua secció Banda de Cornetes i Tambors “Pas de la Soledat” han organitzat.
Aquest acte que encetem, pretén ser una activitat festiva d’agraïment, convivència i intercanvi, per la qual cosa s’ha previst que tinga una durada de tota la jornada de diumenge. 
Aquest any, la banda convidada serà la Banda de Cornetes i Tambors “Sant Jaume” de Beniflà. Una banda que des del naixement de la nostra ens ha prestat la seua ajuda i recolzament en tot allò que els hem sol·licitat, sent fins i tot el seu president, Pedro Moreno, la persona que interpretà el Silenci durant el soterrament del nostre benvolgut germà major, el senyor Alejandro Ruiz Zamora.

La 1ª Festa de la Banda es desenvoluparà de la següent manera:

A les 11’00 la Banda de Cornetes i Tambors “Sant Jaume”, previament concentrada a la plaça del Tirant, i la Banda de Cornetes i Tambors “Pas de la Soledat”, previament concentrada a la plaça del Metge Abili Orts, iniciaran la cercavila amb els següents itineraris:

Banda de Cornetes i Tambors “Sant Jaume”: Plaça del Tirant, carrer Cervantes, carrer València, carrer Colon, carrer sant Doménec i carrer Cervantes.

Banda de Cornetes i Tambors “Pas de la Soledat”: Plaça del metge Abili Orts, carrer Abadia, carrer pintor Pinazo, carrer sant Roc, travessia sant Antoni, carrer sant Vicent, carrer sant Miquel, carrer Ecce-Homo, carrer Cervantes, sant Francesc i carrer Cervantes.

Una vegada s’hagen ajuntat les dues bandes a les portes de les antigues Escoles Velles, al carrer Cervantes, la Banda de Cornetes i Tambors “Sant Jaume” iniciarà la cercavila seguida de la Banda de Cornetes i Tambors “Pas de la Soledat” des d’aquest carrer, seguint pel carrer Mondúver, ronda dels Esports, carrer Enric Soler i Godes, finalitzant la cercavila al camí Belló, on estarà preparat allò necessari per poder passar una jornada ben especial.

Aquelles i aquells que vinguéreu al dinar de Germanor sabreu que aquest dia tota aquella persona de la Confraria que vullga podrà elaborar la seua paella, per la qual cosa la Confraria facilitarà els ingredients necessaris, sols caldrà que us porteu la paella, el paeller així com la llenya o el gas. Per això us agraïriem que ens faciliteu el més prompte possible, d'una manera aproximada encara que siga, el nombre de persones que sereu així com la persona encarregada de cada colla que vaja a fer la seua paella, al germà major (Àlex) o bé al tambor major (Marcos).

Cada confrare/ssa podrà convidar aquelles persones que vullguen a la seua paella.