dimecres, 4 de maig del 2011

2 Festa de la Banda

El proper diumenge 15 de maig tindrà lloc la 2 Festa de la Banda. Aquest any, la banda convidada serà la  Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Crist de la Misericòrdia de Bellreguard.

    La 2 Festa de la Banda es desenvoluparà de la següent manera:

A les 11’00 h, la nostra Banda de Cornetes i Tambors “Pas de la Soledat”, previament concentrada a la plaça Major, iniciarà la cercavila amb el següent itinerari:

Eixida des de plaça Major, seguint per carrer Major, carrer La Vela, carrer Riu d’Alcoi i plaça 9 d’Octubre.
Arribats a la plaça 9 d’Octubre se sumarà a la cercavila la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Crist i totes dues faran el següent recorregut: plaça 9 d’octubre, carrer Riu d’Alcoi, carrer Rei en Jaume, carrer Dos de Maig, travessaran Av. de la Mar, carrer Ausiàs Marc, carrer santa Teresa, travessaran Av. d’Alacant, carrer València, carrer Colon, carrer Parpalló, travessaran Ronda dels Esports, carrer Enric Soler i Godes i finalitzant al carrer Belló, lloc on està previst es desenvolupe la resta de la jornada amb l’actuació de totes dues bandes i el dinar, entre d’altres.

Com en la passada edició de la Festa de la Banda, tota aquella persona de la Confraria que vullga podrà elaborar la seua paella, per la qual cosa la Confraria facilitarà els ingredients necessaris, sols caldrà que us porteu la paella, el paeller, així com la llenya o el gas. Per això us agraïriem que ens faciliteu, no més tard del dimarts dia 10, el nombre de persones que sereu així com la persona encarregada de cada colla que vaja a fer la seua paella, al germà major (Àlex) al 658 905 471 o bé al tambor major (Marcos) al 625 092 348.

Cada confrare/essa podrà convidar aquelles persones que vullga a la seua paella.