dilluns, 16 de maig del 2011

Nou èxit de la Festa de la Banda

En un immillorable ambient va transcòrrer la 2 Festa de la Banda de la Confraria d'ahir diumenge dia 15. Una jornada que encetàrem amb un oratge neguitós però que ens respectà i que finalitzava amb una asolellada i fantàstica vesprada. En aquesta segona edició la Banda convidada fou la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Crist de Bellreguard.
Més de 200 amigues i amics d'ambdues confraries passaren per la 2 Festa de la Banda al llarg de la jornada, en la que es cuinaren paelles que gaudírem més de 120 persones.
Però sens dubte els qui s'ho passaren d'allò més bé foren els nostres xiquets i xiquetes a qui en aquesta edició la Soledat volgué dedicar-los la Festa i retre un reconeixement pel seu treball i responsabilitat al llarg del darrer any. Així, comptaren amb un castell inflable amb el qual gaudiren tot i més.
La 2 Festa de la Banda de la Soledat s'iniciava a les 11h amb una cercavila que recorregué tot el poble i finalitzava amb l'entrega del Tamboreret, figura creada per reconèixer la Banda convidada així com la trajectòria dels membres de la Banda de la Soledat. En aquesta edició, el Tamboreret a la trajectòria fou per Àngel Aranda i, excepcionalment, als xiquets Àlex Boronat, Pau Escrivà, Nerea Barbosa, Guille Macho, Christian Marqués, Óscar Boluda i Adrià Bolo, els quals en el darrer any han demostrat el seu treball i responsabilitat en allò que representa la Banda de Cornetes i Tambors "Pas de la Soledat" i, malgrat les seues múltiples activitats extraescolars, no han faltat a cap assaig de la Banda.

Volem manifestar el nostre agraïment a Lídia Ruiz pels magnífics Tamborerets que ella mateix ha elaborat per a aquesta 2 Festa de la Banda i que ens ha regalat, així com a Anna Ruiz per les fantàstiques camisetes amb el logotip de la 2 Festa que els membres de l'organització duien, pintades a mà per ella mateix, així com per les xapes per als participants les quals han estat regalades per Anna.

Així mateix, traslladem el nostre agraïment als comerços, establiments, empreses o entitats que d'una o d'altra manera han aportat la seua col·laboració per fer possible la 2 Festa de la Banda:

Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Crist de la Misericòrdia
Ajuntament de Bellreguard
Destilerías Ferri
Distribucions Pérez Pino
Carnisseria La Nobla
Toni Negre
Bar Las Delicias
Martinavarro
Oci Urbà
àia produccions

I per suposat, a totes i tots els i les participants per fer la Festa possible: