diumenge, 14 de febrer del 2010

Amb la Soledat d'Ontinyent

D'esquerre a dreta: Sergi Gómez, macip de la Soledat d'Ontinyent; Lídia Ruiz, dama de Cambra i secretària de la Soledat de Bellreguard; Salvador Sanchis, clavari (president) de la Soledat d'Ontinyent; i Alexandre Ruiz, germà major (president) de la Soledat de Bellreguard, davant del mural que presideix la sala de Reunions de la Seu de la Soledat d'Ontinyent. (Foto: Confraria de la Soledat d'Ontinyent).

Un matí ben agradable a Ontinyent, on el germà major, Alexandre Ruiz Gadea, i la dama de Cambra i secretària, Lídia Ruiz, hi han estat aques
t matí convidats per la Confraria de la Soledat ontinyentina, per assistir a la inauguració i benedicció de la seua renovada Seu. Una enveja. Així mateix, els nostres amics ontinyentins han estat convidats pel nostre germà major perquè ens acompanyen en la nostra processó del Silenci de Dissabte Sant.

A més, ens han obsequiat amb unes reproduccions d'una aquarel·la al·lusiva al seu IV centenari i, com no, amb la seua tradicional Vella Quaresma que ací us la deixem perquè en gaudiu imprimint-la, pintant-la i anant tallant-li els peuets en aquestes setmanes.

Les nostres més sinceres felicitacions.